خورشت به و آلو

مواد لازم:

– روغن مایع= ۱۰۰ گرم
– پیاز= یک عدد (۲۰۰ گرم)
– گوشت گوسفند= ۳۵۰ گرم
– زردچوبه= یک قاشق چایخوری
– چاشنی خورشت مگی=یک بسته
– آب= یک لیتر
– به= ۴۰۰ گرم
– لپه=۳۰ گرم
– آلو= ۲۵۰ گرم
– نمک= یک قاشق چایخوری

– زعفران= یک قاشق چایخوری

طرز تهیه

۱ روغن را حرارت داده و پیاز ریز خرد شده را در روغن
تفت دهید تا طلایی شود.
۲ گوشت را به قطعات متوسط برش داده و با پیاز ۵
دقیقه تفت دهید.
۳ زردچوبه را اضافه کنید.
۴ چاشنی خورشت مگی را اضافه کنید.
۵ آب را اضافه کرده و یک ساعت حرارت دهید.
۶ به را شسته، ورقه ورقه کرده، در روغن جداگانه سرخ کرده و به گوشت اضافه کنید.
۷ لپه ها را به مدت نیم ساعت در آب خیس کرده،
آب آن را جدا کرده و به مواد اضافه کنید.
۸ آلو را به مدت نیم ساعت در آب خیس کرده و
به مواد اضافه کنید.
۹ خورشت را بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید.
۱۰ زعفران را اضافه کنید.
۱۱ اجازه دهید خورشت بجوشد تا به خوبی جا بیافتد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *