خورش بادنجان پیچی

مواد لازم

گوشت چرخ‌کرده نیم‌کیلو
پیاز سرخ شده یک عدد
گوجه‌فرنگی حلقه شده یک کیلوگرم
بادنجان یک کیلوگرم
فلفل‌دلمه‌ای حلقه شده سه عدد
آب یک استکان
آبلیمو کمی
ادویه، نمک، زردچوبه و فلفل به میزان لازم

خورش بادنجان پیچی

طرز تهیه

در آغاز بادنجان‌ها را پوست گرفته، آنها را از طول سه برش زده و سرخ می‌کنیم.گوشت، پیاز و ادویه را مخلوط کرده و از آن کباب‌های کوچکی به اندازه یک انگشت سبابه درآورده و سرخ می‌کنیم سپس هرکدام از کباب‌ها را لای بادنجان‌های سرخ شده گذاشته و می‌پیچیم و در آخر یک خلال دندان در آن فرو می‌کنیم تا از هم باز نشوند. سپس آنها را روی حلقه‌های گوجه و فلفل چیده، آب و کمی آبلیمو اضافه کرده و روی بادنجان‌ها می‌ریزیم و مجددا حلقه‌های فلفل و گوجه را روی آن می‌چینیم با حرارت ملایم حدود ۱۵ دقیقه می‌گذاریم این خورش مغز پخت شود. این خورش را با نان و یا با برنج می‌توانید میل کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *