خورش چغاله بادام

مواد لازم

چغاله ۵۰۰ گرم
سبزی شامل نعنا و جعفری ۳۰۰ گرم
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
آبغوره یکچهارم پیمانه
نمک، فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
روغن دو قاشق غذاخوری

خورش چغاله بادام

طرز تهیه

سبزی را خرد کرده به همراه روغن تفت می‌دهیم. گوشت، زردچوبه و فلفل را به سبزی اضافه کرده کمی دیگر  تفت می‌دهیم. حدود  سه لیوان آب به مواد اضافه می‌کنیم تا گوشت به مدت یک ساعت بپزد. سپس چغاله‌ها را اگر درشت هستند از طول دو نیمه می‌کنیم و اگر کوچک باشند درسته به خورش اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم یک ساعت دیگر بپزد. آبغوره و نمک را اضافه کرده می‌گذاریم تا خورش جا بیفتد.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *