خورش کلم

مواد لازم

– گل کلم متوسط نیم کیلو

– سیب زمینی متوسط ۳ عدد

– اسفناج ۱ کیلو

– هویج متوسط ۲ عدد

– پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری

– سیر ۲ حبه

– سس خردل ۲ قاشق غذاخوری

– پنیر خرد شده ۱۰۰ گرم

– ماست کم چرب ۵/۱ پیمانه

– آرد سفید ۲ قاشق غذا خوری

– نمک و فلفل به میزان لازم

– روغن زیتون ۶ قاشق غذا خوری

طرز تهیه
در یک ماهی تابه روغن زیتون را گرم می کنیم ، اسفناج خرد شده را کمی تفت می دهیم در حدی که سبک شود. پنیر سفید ( توفو ) را خرد کرده به سبزیجات اضافه می کنیم ۱۰ دقیقه اجازه می دهیم که سبک و نرم و پخته شوند در ظرفی ماست کم چرب و آرد سفید را خوب با چنگال می زنیم بعد سس خردل ، سیر خرد شده ،نمک و فلفل و پودر زنجبیل را ترکیب کرده و به سبزیجات اضافه می کنیم چند دقیقه زمان می دهیم تا خودش غلیظ شود و جا بیفتد ۰ نکته : هویج و سیب زمینی را از قبل می توانید آب پز کنید بعد به خورش اضافه کنید. نکته : آب را جوش بیاورید کمی زرد چوبه اضافه کنید بعد گل کلم را به آن اضافه کنید چند دقیقه بعد آماده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *