خورش کنجد

خورش کنجد با مرغ

مواد لازم

کنجد آسیاب شده ۲ پیمانه
فیله سینه مرغ ۳۰۰ گرم
کدو حلوایی پخته شده ۱ پیمانه
پیاز داغ ۱ پیمانه
رب انار ۳/۱ پیمانه
شکر ۲/۱ پیمانه
کره به میزان لازم
نمک و زردچوبه به میزان لازم
آب ۴ پیمانه

طرز تهیه

فیله مرغ را با کره تفت می دهیم. زردچوبه اضافه می کنیم و بعد کنجد را اضافه کرده و خیلی کم تفت می دهیم (اگر زیاد تفت دهیم می سوزد و تلخ می شود) بعد آب را هم اضافه می کنیم به همراه کدو حلوایی و می گذاریم خورش به جوش آید. بعد زیر آنرا کم می کنیم و می گذاریم تا حدودا” ۵/۱ ساعت ریز بجوشد. در آخر نمک و شکر و رب انار را اضافه می کنیم و می گذاریم مجددا” حدود نیم ساعت تا خورش جا بیافتد.

خورش کنجد با گوشت

مواد لازم 

پیاز متوسط  ۲ عدد
روغن  به میزان لازم
گوشت گوسفند ۵۰۰ گرم
زردچوبه  ۱ قاشق غذا خوری
آب  ۳-۴ پیمانه
کنجد آسیاب کرده و بو داده ۵۰۰ گرم
رب انار ۵۰۰ گرم
نمک به میزان لازم
شکر در صورت دلخواه ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه

ابتدا پیازها را خرد کنید و در روغن کمی تفت دهید. سپس گوشت و زردچوبه را به آن بیفزائید. بعد از تفت دادن، آب در آن بریزید و بگذارید بپزد. وقتی گوشت نیمه پز شد، کنجد را به آن اضافه کنید تا همراه با گوشت و پیاز بپزد و جا بیفتد. این خورش مانند خورش فسنجان، باید به روغن بیفتد. در پایان، رب انار و نمک را به آن بیافزائید و بگذارید قدری بجوشد و جا بیفتد. این خورش را همراه با چلو میل کنید.در صورت دلخواه، می توان شکر هم به این خورش افزود.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *