قلیه میگو

مواد لازم :

میگوی پاک شده  نیم کیلو
سیر  یک بوته
گشنیز  ۱۵۰ گرم
شنبلیله  ۱۵۰ گرم
تمبرهندی  نصف بسته
پیاز  یک عدد
نمک ، فلفل و زرد چوبه  به میزان دلخواه

رب گوجه فرنگی  یک قاشق سوپخوری

یا آب گوجه فرنگی  یک فنجان

طرز تهیه :

میگوها را کاملاً پاک کرده و می شوییم . پیاز را خرد می کنیم و با ۳ قاشق سوپخوری روغن، کمی تفت می دهیم. سپس سیر ، شنبلیله و گشنیز را خرد کرده و با پیاز کمی تفت می دهیم . میگوها را با کمی زرد چوبه ، پودر فلفل و نمک به همراه سبزی ها تفت می دهیم . بعد شیره تمبرهندی  و رب گوجه فرنگی  ( یا آب گوجه فرنگی ) را به مواد قبلی اضافه می کنیم . قلیه میگو را با شعله ملایم به مدت ۳۰ دقیقه می پزیم . غذا آماده ی سرو است.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *