قیمه محلی

مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
لپه ۱۰۰ گرم
کره ۱۵۰ گرم
رب آلو ترش ( گرد لیموعمانی ) ۱ قاشق سوپ خوری
گوجه ۲ عدد
پیاز ۲ عدد
زعفران ۱ قاشق مرباخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
سیب زمینی ۲ عدد
برنج ۵۰۰ گرم
آب ۱ لیتر
نمک،فلفل،دارچین به میزان لازم

طرز تهیه
ابتدا پیاز را رنده درشت کرده یا نگینی خرد می کنیم سپس با کره و زعفران تفت می دهیم بعد از آن گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه سرخ می کنیم بعد از آن لپه را که از قبل به مدت ۱ ساعت خیس کرده ایم به مواد بالا افزوده و با هم تفت می دهیم تا خامی لپه گرفته شود. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و مجدداً تفت می دهیم . نمک را افزوده و آب را اضافه کرده و می گذاریم تا یک جوش بزند سپس رب آلو ترش یا گرد لیمو عمانی رااضافه کرده فلفل و دارچین زده حرارت را پایین می آوریم تا غذا جا بیفتد. سپس گوجه را جداگانه سرخ کرده و بعد سیب زمینی را به صورت مکعب شکل بریده و سرخ می کنیم چند دقیقه مانده به جا افتادن غذا سیب زمینی را داخل خورش می ریزیم و نیمی از آن را برای تزئین روی خورش قرار می دهیم گوجه را نیز برای تزئین روی خورش قرار می دهیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *