کوکوی کنجد

مواد لازم

▪ سیب زمینی بزرگ: یک عدد
▪ جعفری خرد شده: نصف لیوان
▪ آرد سیب‌زمینی: سه قاشق سوپ‌خوری
▪ پیاز یک عدد
▪ فلفل سبز نگینی خرد شده: یک عدد
▪ دانه کنجد: ۷ تا ۸ قاشق سوپ‌خوری
▪ زعفران دم‌کرده: یک قاشق سوپ‌خوری
▪ تخم‌مرغ: ۵ عدد
▪ شیر: سه قاشق سوپ‌خوری
▪ روغن مایع مخصوص سرخ کردن: نصف لیوان
▪ نمک، دارچین و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه

سیب‌زمینی را پوست می‌گیریم و در یک قابلمه همراه با آب روی حرارت می‌گذاریم. در کاسه بزرگی سیب‌زمینی سرد شده و پیاز را رنده می‌کنیم. جعفری، نمک و فلفل، زعفران، کنجد و فلفل سبز را به مخلوط سیب‌زمینی و پیاز رنده شده اضافه می‌کنیم. آرد سیب‌زمینی را در شیر سرد حل کرده و به مخلوط مواد می‌افزاییم. در ظرفی تخم‌مرغ‌ها را می‌شکنیم، با چنگال می‌زنیم و به بقیه مواد اضافه می‌کنیم. روغن را داغ می‌کنیم. تمام مواد را با هم مخلوط می‌کنیم و در تابه می‌ریزیم. سپس با یک قاشق کاملاً روی مواد را صاف کرده و با حرارت کم و درپوش سرخ می‌نماییم. تابه را با درپوش روی حرارت ملایم می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم یک طرف کوکو سرخ شود. طرف دیگر آن را بدون درب سرخ می‌کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *