خورشت کاری

مواد لازم

– مرغ ۵/۱ کیلو

– ادویه کاری ۲ قاشق سوپخوری

– پیاز داغ ۱ عدد بزرگ

– نمک و فلفل به مقدار لازم

– بادام زمینی بدون نمک آسیاب شده ۱۵۰ گرم

– زنجبیل و هل ۱ قاشق مربا خوری از هر کدام

– جوز هندی ۱ قاشق مرباخوری

– آبلیمو ۳ قاشق سوپخوری

طرز تهیه

مرغ را با نمک و زرد چوبه و پیاز پخته شده ( نیم پز ) از آب پیاز خارج کرده . یک عدد پیاز را سرخ کرده مرغ را اضافه می کنیم بادام زمینی و کلیه ادویه ها را اضافه می کنیم و می گذاریم پخته شود .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *