خورش قیمه آلو

مواد لازم

گوشت بدون استخوان ۵۰۰ گرم
لپه ۱۵۰ گرم
روغن مایع ۱۰۰ گرم
آلوخشک ۲۰۰ گرم
پیاز ۱۰۰ گرم
رب گوجه‌فرنگی یک قاشق چایخوری
لیموعمانی سه عدد
زردچوبه و دارچین از هر کدام یک قاشق چایخوری
آب، نمک، فلفل و روغن به میزان لازم

خورش قیمه آلو

طرز تهیه

پیاز را خرد کرده و سرخ می‌کنیم. وقتی طلایی شد گوشت را خرد کرده و داخل پیاز می‌ریزیم. سپس  رب‌گوجه‌فرنگی، زردچوبه، دارچین، نمک و فلفل را اضافه می‌کنیم. آن‌گاه لپه را شسته و به بقیه مواد می‌افزاییم و به اندازه سه لیوان آب ریخته تا با شعله ملایم خوب پخته شود.

پس از پخته شدن، لیموعمانی را از پوست در آورده و در خورش می‌ریزیم. آلو را که از قبل با آب گرم خیس کرده بودیم داخل خورش ریخته و به مدت ۲۰ دقیقه با آلو می‌جوشانیم تا خورش جا بیافتد و آماده شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *