خورش کنجد

خورش کنجد با مرغ

مواد لازم

کنجد آسیاب شده ۲ پیمانه
فیله سینه مرغ ۳۰۰ گرم
کدو حلوایی پخته شده ۱ پیمانه
پیاز داغ ۱ پیمانه
رب انار ۳/۱ پیمانه
شکر ۲/۱ پیمانه
کره به میزان لازم
نمک و زردچوبه به میزان لازم
آب ۴ پیمانه

طرز تهیه

فیله مرغ را با کره تفت می دهیم. زردچوبه اضافه می کنیم و بعد کنجد را اضافه کرده و خیلی کم تفت می دهیم (اگر زیاد تفت دهیم می سوزد و تلخ می شود) بعد آب را هم اضافه می کنیم به همراه کدو حلوایی و می گذاریم خورش به جوش آید. بعد زیر آنرا کم می کنیم و می گذاریم تا حدودا” ۵/۱ ساعت ریز بجوشد. در آخر نمک و شکر و رب انار را اضافه می کنیم و می گذاریم مجددا” حدود نیم ساعت تا خورش جا بیافتد.

خورش کنجد با گوشت

مواد لازم   

پیاز متوسط  ۲ عدد
روغن  به میزان لازم
گوشت گوسفند ۵۰۰ گرم
زردچوبه  ۱ قاشق غذا خوری
آب  ۳-۴ پیمانه
کنجد آسیاب کرده و بو داده ۵۰۰ گرم
رب انار ۵۰۰ گرم
نمک به میزان لازم
شکر در صورت دلخواه ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه

ابتدا پیازها را خرد کنید و در روغن کمی تفت دهید. سپس گوشت و زردچوبه را به آن بیفزائید. بعد از تفت دادن، آب در آن بریزید و بگذارید بپزد. وقتی گوشت نیمه پز شد، کنجد را به آن اضافه کنید تا همراه با گوشت و پیاز بپزد و جا بیفتد. این خورش مانند خورش فسنجان، باید به روغن بیفتد. در پایان، رب انار و نمک را به آن بیافزائید و بگذارید قدری بجوشد و جا بیفتد. این خورش را همراه با چلو میل کنید.در صورت دلخواه، می توان شکر هم به این خورش افزود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *