دلمه بادمجان ترکی

مواد لازم

بادمجان ۴ عدد
گوشت ۲۰۰ گرم
پیاز ۱عدد متوسط
پنیر پیتزا ۱۰۰گرم
جعفری ۲ قاشق غذا خوری
رب گوجه ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و ادویه به اندازه کافی
گوجه فرنگی حلقه شده ۲عدد

طرز تهیه

هر بادمجان را از بلندی به۴ قسمت تقسیم می کنبم به طوری که ۴ ورقه نازک از بادمجان داشته باشیم و با حرارت ملایم سرخ می کنیم.
پیاز را ریز خرد می کنیم کمی تفت می دهیم گوشت و ادویه و نمک و فلفل را اضافه می کنیم کمی که سرخ شده رب گوجه و سپس جعفری ریز خرد شده را اضافه می‌کنیم میگذاریم تا مواد خوب پخته و سرخ شود.
۲ورقه از بادمجان را به صورت بعلاوه می گذاریم، مقداری گوشت وسط آن می ریزیم کمی از پنیر روی آن می گذاریم ابتدا ورقه زیری بادمجان و بعد ورقه رویی بادمجان را روی گوشت می آوریم یک خلال دندان وسط بادمجان می زنیم و یک حلقه گوجه فرنگی وسط خلال فرو می کنیم
تمام بادمجان ها را به همین شکل درست می کنیم ظرفی را که می خواهیم خوراک را سرو کنیم چرب می کنیم بادمجان ها را در آن می چینیم و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۶۰درجه در فر می گذاریم، تا پنیر ها آب شود و گوجه فرنگی ها پخته شود.می توانیم این خوراک را روی گاز هم درست کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *