دلمه گوجه فرنگی

مواد لازم

▪ گوجه فرنگی درشت ۵ عدد
▪ گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
▪ پیاز یک عدد
▪ جعفری ۱۵۰ گرم
▪ برنج یک فنجان
▪ لپه یک فنجان
▪ روغن یا کره ۵ قاشق غذاخوری
▪ نمک و فلفل و دارچین به مقدار کافی
▪ آب گوجه فرنگی یک فنجان

طرز تهیه

ابتدا گوشت را با پیاز رنده شده سرخ کنید. برنج و لپه را جداگانه بپزید. سپس برنج، لپه، گوشت و پیاز سرخ شده را با هم مخلوط کرده و نمک، فلفل و دارچین را به آن اضافه کنید. قسمت بالای گوجه فرنگی ها را برش بدهید و داخل آنها را خالی کنید. مخلوط آماده شده را داخل گوجه فرنگی ها بریزید و از قسمت بریده شده گوجه فرنگی ها به عنوان در استفاده کنید. سپس آنها را آهسته در داخل ظرف بچینید و روی آن روغن، آب گوجه فرنگی و کمی آب ریخته و بگذارید روی حرارت تا آماده شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *