۱۸ راز مردانه

آیا همسر شما فردی کم حرف و جدی است. اگر اینطور است ما در اینجا ۱۸ نکته درباره ویژگی های مردان را به شما یادآوری می کنیم تا بتوانید با تکیه بر این اطلاعات رابطه خوبی با همسر و شریک زندگی خود برقرار کنید.

راز اول: مرد شما ممکن است دوست داشته باشد به طور غیر مستقیم درباره مسائل خود صحبت کند. بایستی به آرامی سر صحبت را باز کنید مثلا از او بپرسید که یک آخر هفته دوست داشتنی برای او چه معنایی دارد؟ یا اولین بار که شما را دید، چه احساسی داشت؟

راز دوم: مردها معمولا از راه عملی، عبارت “ترا دوست دارم” را ابراز می کنند. مثلا با انجام برخی کارهای خانه، یا باغبانی یا هر کاری که محیط زندگی را بهبود بخشد.

راز سوم: مردها رابطه مشترک را جدی می گیرند. بنابراین برای پیشنهاد ازدواج به زمان بیشتری نیاز دارند. اگر از ۹۰ درصد مردها بپرسید باز خواهند گفت که اگر دوباره بخواهند ازدواج کنند با همسرشان ازدواج می کنند.

راز چهارم: مردها واقعا به حرفهای شما گوش می دهند. وقتی شما به حرف کسی گوش می دهید معمولا با تکان دادن سر و یا گفتن بله یا خیر، توجه خود را نشان می دهید. اما درباره مردها این امر کاملا صادق نیست. ولی این به معنای گوش نکردن به حرفهای شما نیست.

راز پنجم: فعالیتهای مشترک، وابستگی ها را عمیقتر می سازند. برای اغلب مردان، کار و فعالیت مشترک راه مناسبتری برای تعمیق روابط دو جانبه است. مثلا با آنها ورزش کنید و یا نفس عمل زناشویی موفق، باعث ژرفتر شدن رابطه می گردد.

راز ششم: مردها زمانی را برای برنامه های شخصی خود لازم دارند. اگر مرد دوست دارد ورزشی انجام دهد و یا کاری را طبق برنامه، پیش ببرد، او را در انجام آنها تشویق کنید.

راز هفتم: مردها بیشتر از پدر خود الگو می گیرند. شما اگر سعی کنید پدر شوهر خود را خوب بشناسید، عادات و افکار شوهرتان را هم تا حدودی خواهید شناخت.

راز هشتم: مردها خاطرات و عواطف خود را زودتر از زنان فراموش می کنند. آنها به خود اجازه می دهند که خاطرات منفی و ناراحت کننده را زودتر دور بریزند. بنابراین گاهی اتفاق بدی که برای شما مهم است و می خواهید درباره آنها صحبت کنید، از نظر مرد ممکن است فراموش شده تلقی گردد.

راز نهم: مردها زیاد اهل ایما و اشاره نیستند. بنابراین تا میتوانید منظور خود را با آنها مستقیم بیان کنید.

راز دهم: مردها از پذیرفتن مسئولیت استقبال می کنند.سعی کنید شوهر خود را در نگهداری کودک و یا کارهای منزل مشارکت دهید. حس پدرانه آنها از این کارها لذت می برد.

راز یازدهم: مردها در رابطه زناشویی، زیاد فکر می کنند. اغلب مردان زیر ۶۰ سال روزی یکبار به عمل جنسی فکر می کنند. در حالیکه درباره زنان این رقم معمولا ۲۵% را شامل می شود. آنها در برابر زنان درباره عمل جنسی خیالپردازی می کنند. اما فکر کردن به معنای انجام کار نیست!

راز دوازدهم: مردها عمل جنسی را مفید و سودمند می دانند. اینطور نیست که آنها عمل جنسی را فقط یک عمل جنسی تلقی کنند. از نظر آنها عمل زناشویی یک رابط قوی میان زوجین است. بنابراین مردها بدنبال ارضاء کامل از رابطه خود با همسرشان هستند. به همین دلیل زوج های قدیمی بیشتر از زوج های تازه از عمل جنسی لذت می برند. چون شناخت بهتری از همدیگر دارند.

راز سیزدهم: مردها دوست دارند که همسرشان شروع کننده باشد یا دستکم در حین عمل، مشارکت فعال داشته باشد. بنابراین شرم و حیا را کنار بگذارید و اجازه بدهید که شوهرتان اشتیاق شما را ببیند و احساس کند.

راز چهاردهم: مردها همواره برای عمل جنسی آماده نیستند. مانند زنان، مردها نیز گاهی به دلایل مختلف آمادگی لازم را ندارند. این روزها استرس مهمترین عامل تضعیف کننده غریزه جنسی است. بنابراین، این عمل آمادگی را به عدم علاقه به خودتان، تفسیر نکنید.

راز پانزدهم: مردها دوست دارند که همسرشان متقابلا از عمل جنسی لذت ببرد. بنابراین رضایت و احساس شما برای شوهرتان بسیار مهم است. بنابراین تا با او حرف نزنید او نخواهد فهمید که شما چه می خواهید و یا از چه روشی بیشتر خوشتان می آید.پس به هر طریقی که راحت هستید، رضایت خود را به او نشان بدهید.

راز شانزدهم: مردها کم کم دچار نگرانی و اضطراب می شوند. آنها نگران افزایش سن و ضعف بدنی خود هستند. شما به آنها کمک کنید که آرامش و اعتماد به نفس خود را حفظ کنند.

راز هفدهم: مردها وقتی احساس کنند که دیگر مورد علاقه شما نیستند، معمولا سعی می کنند با رجوع به کسی دیگر این نیاز را تامین کنند. همچنین آنها خود را با انجام کارهای دیگر سرگرم و بی تفاوت نشان می دهند. زوجین نباید اجازه دهند که وضعیت به این مرحله برسد. باید رابطه خود را تقویت کنند و علاقه خود را مرتب ابراز نمایند.

راز هجدهم: مردها وقتی رابطه زناشویی راکد می شود، زود دچار نومیدی می شوند و نسبت به زندگی مشترک خود احساس سر خوردگی می کنند. بنابراین تا می توانید رابطه خود را شاداب و با طراوت حفظ کنید.

مهندس ابراهیمی -مجله پزشکی مادر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *