اسامی خواربار به ترکی آذربایجانی ( خیرمیردا )

آرد = اون

برنج = دویو

آب میوه = یئمیش سویو

تخم مرغ = یومورتا

چای = چای

پنیر = پئندیر

بستنی = دوندورما

روغن = یاغ

روزغن زرد = ساری یاغ

سرشیر = قایماق

نمک = دوز

نمک سنگی = داش دوز

نان = چوره ک ، ائکمه ک ، په په

ماست = قاتیق ، یوغورت

فلفل = بی به ر

زردچوبه = ساری کوک

زنجبیل = ایستی اوت

شیر = سود

روغن ذرت = قارغی دالی یاغی

سبزیجات = گویه ره نتی

سبزی = گوی

پیاز = سوغان

رب گوجه فرنگی = تامات

عسل = بال

سرشیر = سود اوزو

مربا ، کمپوت = بیشمیش یئمیش

شکر = قارغی توزو

قهوه = توز چای

چای سبز = گوی چای

لپه = یاپا

کنسرو ، تن = قوتو یئمه یی

رشته = ائشته

رشته سوپ = آش ائشته سی

ترشی = ائکشی

خامه = قایماق

سیب زمینی = یئرآلماسی

سیر = ساریمساق

 

 

۴ Comments

Add a Comment
  1. ایستی اوت زنجبیل دییر

  2. پیازچه رو هم بنویسین، که میشه کالیش

  3. حدود نود درصد اینهایی که نوشتی، کلمات و لحجه های روستایی است.

    1. ببخشید شهریش اونوقت چی میشه شما بفرمایید یاد بگیریم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *