مواد لازم
– مرغ ۵/۱ کیلو
– ادویه کاری ۲ قاشق سوپخوری
– پیاز داغ ۱ عدد بزرگ
– نمک و فلفل به مقدار لازم
– بادام زمینی بدون نمک آسیاب شده ۱۵۰ گرم
– زنجبیل و هل ۱ قاشق مربا خوری از هر کدام
– جوز هندی ۱ قاشق مرباخوری
– آبلیمو ۳ قاشق سوپخوری
طرز تهیه
مرغ را با نمک و زرد چوبه و پیاز پخته شده ( نیم پز ) از آب پیاز خارج کرده . یک عدد پیاز را سرخ کرده مرغ را اضافه می کنیم بادام زمینی و کلیه ادویه ها را اضافه می کنیم و می گذاریم پخته شود .