مواد لازم
لپه آب پز شده یک چهارم لیوان
 شنبلیله تازه خرد شده دو لیوان
 زیره نصف قاشق مرباخوری
 پیاز خرد شده یک چهارم لیوان
 سیر رنده شده ۲ حبه
 فلفل سبز خرد شده ۲ عدد
 زردچوبه نصف قاشق مرباخوری
 آرد نخود یک قاشق مرباخوری
 روغن ۲ قاشق مرباخوری
 نمک و فلفل به میزان کافی
طرز تهیه
روغن را در ماهی تابه داغ کنید و زیره به آن بیفزایید. پس از کمی تفت دادن، پیاز، سیر و فلفل سبز را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید.در این مرحله زردچوبه، شنبلیله، لپه و نمک را اضافه کنید و هم بزنید.آرد نخود را روی مواد بپاشید و بگذارید کمی بپزد و خشک شود.این خورشت را با پلو و یا نان سرو کنید.
