خورش شنبلیله و لپه

مواد لازم

لپه آب پز شده یک چهارم لیوان
شنبلیله تازه خرد شده دو لیوان
زیره نصف قاشق مرباخوری
پیاز خرد شده یک چهارم لیوان
سیر رنده شده ۲ حبه
فلفل سبز خرد شده ۲ عدد
زردچوبه نصف قاشق مرباخوری
آرد نخود یک قاشق مرباخوری
روغن ۲ قاشق مرباخوری
نمک و فلفل به میزان کافی

طرز تهیه

روغن را در ماهی تابه داغ کنید و زیره به آن بیفزایید. پس از کمی تفت دادن، پیاز، سیر و فلفل سبز را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید.در این مرحله زردچوبه، شنبلیله، لپه و نمک را اضافه کنید و هم بزنید.آرد نخود را روی مواد بپاشید و بگذارید کمی بپزد و خشک شود.این خورشت را با پلو و یا نان سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *