مواد لازم
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک عدد پیاز متوسط
دو حبه سیر
۴۰ گرم گوجه فرنگی خردشده
یک چهارم فنجان جعفری خردشده
یک قاشق غذاخوری شوید خردشده
۴۵۰ گرم میگو
کمی نمک کمی فلفل
۸۰ گرم پنیر فتا
طرز تهیه
روغن را در تابهای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید، سپس پیاز خردشده را برای سه دقیقه در آن تفت دهید. بعد سیر را به آن اضافه کنید. پس از ۳۰ ثانیه گوجهفرنگیهای خرد شده را اضافه کرده و برای ۵ تا ۱۰ دقیقه آنها را تفت دهید. جعفری و شوید را به مواد اضافه کنید و پس از یک دقیقه میگوها را به آن بیفزایید و برای ۱۰ تا ۱۲ دقیقه مواد را با هم حرارت دهید تا میگوها پخته شوند. این خورشت را میتوان با نان، برنج یا ماکارونی سرو کرد.