خورش پرتقال

مواد لازم :

پرتقال  ۶ عدد
مرغ  ۱عدد متوسط
کره  ۵۰ گرم
شکر   ۲ قاشق سوپخوری
زعفران  به مقدار کم
خلال پسته   ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
نمک  به مقدار لازم

طرز تهیه:

مرغ را در قطعات کوچک ببرید و کمی در کره تفت دهید. سپس پوست یک پرتقال  را که خلال کرده و تلخی اش را گرفته اید با یک تا دو لیوان آب  و نمک  به مرغ اضافه کنید و بگذارید بپزد. پوست ۶ عدد پرتقال را بگیرید و حتی پوست نازک پره های پرتقال را نیز گرفته و قسمت های گوشتی پرتقال را به مرغ پخته اضافه کنید. شکر و زعفران  را نیز اضافه کنید چند دقیقه بپزید تا پرتقال ها له نشوند وقتی در ظرف خورش را کشیدید، خلال پسته را روی آن بریزید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *