خورش کاری نخود

مواد لازم

پیاز ۱ عدد

– سیب زمینی ۱ عدد

– سیر خرد شده ۱ عدد

– زنجبیل ۱ تکه کوچک

– نخود ۱ فنجان

– بادمجان ۱ عدد

– کدو ۱ عدد

– هویج ۱ عدد

– کرفس ۲ شاخه

– پاپریکا ۲/۱ قاشق چایخوری

– زعفران ۴/۱ قاشق چایخوری

– پودر تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری

– چوب دارچین ۱ قاشق چایخوری

– پودر میخک ۲/۱ قاشق چایخوری

– پودر زیره ۲/۱ و۱ قاشق چایخوری

– برگ بو ۱ عدد

– رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

– برگ کاری ۱ عدد

– پودر رازیانه ۱ قاشق چایخوری

 طرز تهیه

۱- ابتدا پیاز ، سیب زمینی ، بادمجان ، کدو ، هویج و کرفس را بصورت نگینی خرد می کنیم .
۲- روغن را در یک ماهیتابه ریخته و پیاز و حبه سیر را له کرده و با پیاز مخلوط می کنیم .
۳- پودر زیره و پاپریکا ، فلفل سیاه را در ماهیتابه کوچک بدون روغن می ریزیم ( ادویه جات را بعد از تفت دادن داخل ماهیتابه روغن می ریزیم )
۴- نخود را آب پز می کنیم و بعد در روغن سرخ می کنیم .
۵- بادمجان را به مواد اضافه می کنیم .
۶- کدو و هویج را داخل ماهیتابه می ریزیم .
۷- چوب دارچین و برگ کاری را در ماهیتابه می ریزیم .
۸- کرفس را در آخر در ماهیتابه اضافه می کنیم .
۹- سیب زمینی را بصورت دلخواه در ماهیتابه می ریزیم ( هم می توانیم استفاده کنیم و یا اصلا استفاده نمی کنیم)
۱۰- رب گوجه را به ماهیتابه اضافه می کنیم و بعد زعفران را به آن افزوده و بعد آب اضافه کرده و به مدت ۱۵ دقیقه می گذاریم پخته شود .
۱۱- زنجبیل را در داخل ماهیتابه انداخته تا بوی خوبی گرفته باشد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.