خورش کلم

مواد لازم

– گل کلم متوسط نیم کیلو

– سیب زمینی متوسط ۳ عدد

– اسفناج ۱ کیلو

– هویج متوسط ۲ عدد

– پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری

– سیر ۲ حبه

– سس خردل ۲ قاشق غذاخوری

– پنیر خرد شده ۱۰۰ گرم

– ماست کم چرب ۵/۱ پیمانه

– آرد سفید ۲ قاشق غذا خوری

– نمک و فلفل به میزان لازم

– روغن زیتون ۶ قاشق غذا خوری

طرز تهیه
در یک ماهی تابه روغن زیتون را گرم می کنیم ، اسفناج خرد شده را کمی تفت می دهیم در حدی که سبک شود. پنیر سفید ( توفو ) را خرد کرده به سبزیجات اضافه می کنیم ۱۰ دقیقه اجازه می دهیم که سبک و نرم و پخته شوند در ظرفی ماست کم چرب و آرد سفید را خوب با چنگال می زنیم بعد سس خردل ، سیر خرد شده ،نمک و فلفل و پودر زنجبیل را ترکیب کرده و به سبزیجات اضافه می کنیم چند دقیقه زمان می دهیم تا خودش غلیظ شود و جا بیفتد ۰ نکته : هویج و سیب زمینی را از قبل می توانید آب پز کنید بعد به خورش اضافه کنید. نکته : آب را جوش بیاورید کمی زرد چوبه اضافه کنید بعد گل کلم را به آن اضافه کنید چند دقیقه بعد آماده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.