خورش کنجد با مرغ
مواد لازم
کنجد آسیاب شده ۲ پیمانه
 فیله سینه مرغ ۳۰۰ گرم
 کدو حلوایی پخته شده ۱ پیمانه
 پیاز داغ ۱ پیمانه
 رب انار ۳/۱ پیمانه
 شکر ۲/۱ پیمانه
 کره به میزان لازم
 نمک و زردچوبه به میزان لازم
 آب ۴ پیمانه
طرز تهیه
فیله مرغ را با کره تفت می دهیم. زردچوبه اضافه می کنیم و بعد کنجد را اضافه کرده و خیلی کم تفت می دهیم (اگر زیاد تفت دهیم می سوزد و تلخ می شود) بعد آب را هم اضافه می کنیم به همراه کدو حلوایی و می گذاریم خورش به جوش آید. بعد زیر آنرا کم می کنیم و می گذاریم تا حدودا” ۵/۱ ساعت ریز بجوشد. در آخر نمک و شکر و رب انار را اضافه می کنیم و می گذاریم مجددا” حدود نیم ساعت تا خورش جا بیافتد.
خورش کنجد با گوشت
مواد لازم
پیاز متوسط  ۲ عدد
 روغن  به میزان لازم
 گوشت گوسفند ۵۰۰ گرم
 زردچوبه  ۱ قاشق غذا خوری
 آب  ۳-۴ پیمانه
 کنجد آسیاب کرده و بو داده ۵۰۰ گرم
 رب انار ۵۰۰ گرم
 نمک به میزان لازم
 شکر در صورت دلخواه ۱ قاشق سوپخوری
طرز تهیه
ابتدا پیازها را خرد کنید و در روغن کمی تفت دهید. سپس گوشت و زردچوبه را به آن بیفزائید. بعد از تفت دادن، آب در آن بریزید و بگذارید بپزد. وقتی گوشت نیمه پز شد، کنجد را به آن اضافه کنید تا همراه با گوشت و پیاز بپزد و جا بیفتد. این خورش مانند خورش فسنجان، باید به روغن بیفتد. در پایان، رب انار و نمک را به آن بیافزائید و بگذارید قدری بجوشد و جا بیفتد. این خورش را همراه با چلو میل کنید.در صورت دلخواه، می توان شکر هم به این خورش افزود.
