دلمه با نان لواش (دست پیچ )

مواد لازم

گوشت چرخ کرده :‌ نیم کیلو گرم
جعفری وترخان :‌۲ پیمانه
گردو : ۲ قاشق غذا خوری
زرشک : ۲ قاشق غذا خوری
پیاز :‌یک عدد
گوجه فرنگی متوسط : ۲ عدد
روغن ،‌نمک ، فلفل ونان لواش :‌به اندازه کافی

طرز تهیه

سبزی ها را پاک وخرد می کنیم ،‌مغز گردو رامی کوبیم ، زرشک را پاک کرده ومی‌شوییم.
در یک ظرف مقداری روغن ریخته ،‌گوشت وپیاز خرد شده را روی آن می ریزیم ،‌بعد سبزیها ،‌مغز گردو ،زرشک ، نمک ، فلفل وگوجه فرنگی خرد شده را به همراه دواستکان آب به آن اضافه می کنیم وبا حرارت ملایم می گذاریم پخته وآب آن تمام وسرخ شود .
دور نان های لواش را در می آوریم وبه شکل چهار گوش یا مستطیل می بریم . دروسط هر تکه نان مقداری از مایه گوشت رامی گذاریم بعد نان رامثل بغچه یا به شکل دلمه یا به شکل لوله در می آوریم .
ظرف مخصوص فر را چرب کرده ودلمه ها را داخل آن می چینیم وبا حرارت ملایم می‌گذاریم نان ها سرخ شود . یا می توانیم دلمه ها را دانه دانه روی حرارت ملایم در ماهی‌تابه سرخ کنیم .
وقتی دلمه ها سرخ شد در دیسی یک برگ کاهوی شسته شده می گذاریم ودلمه ها را روی آن می چینیم .
می توانیم برای تزئین کمی زعفران حل کرده وبه شکل خال خال روی دلمه ها بگذاریم ویا با سبزیجات آن را تزئین می کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *