دلمه فلفل و بادمجان

مواد لازم
– گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم

– برنج ۵/۱ پیمانه

– لپه ۲/۱ پیمانه – پیاز ۱ عدد

– سبزی معطر نیم کیلو

– سرکه یا آبلیمو ۵ تا ۶ قاشق غذاخوری

– شکر ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری

– ادویه ۱ قاشق مرباخوری

– رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

– زردچوبه ۱ قاشق مر باخوری

– نمک و فلفل به میزان لازم

– گوجه ، فلفل و بادمجان جمعا ۶ عدد

طرز تهیه
دو عدد پیاز را نگینی خرد کرده با کمی روغن تفت می دهیم بعد گوشت اضافه می کنیم تفت می دهیم رب گوجه و کمی زعفران ، نمک و فلفل را اضافه می کنیم . جداگانه برنج را نیم پز می کنیم و بعد لپه را جداگانه می پزیم بعد برنج و لپه را اضافه می کنیم سپس شکر و سرکه را اضافه می کنیم در آخر سبزی را اضافه کرده و همه را با هم مخلوط می کنیم وبعد داخل فلفل و گوجه فرنگی را خالی کرده و از مواد داخل آنها ریخته و در ظرف با مخلوط سرکه و آب با حرارت ملایم می پزیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *