مواد لازم
برای چهار عدد
 ▪ ۲ لیوان(۴۰۰ میلی لیتر) آب که با تعداد کافی قرص عصاره سبزیجات یا مرغ مخلوط شده باشد
 ▪ ½ پیمانه هویج رنده شده
 ▪ ¼ پیمانه پیاز خرد شده
 ▪ ¾ پیمانه بلغور
 ▪ ۳/۱ پیمانه کشمش پلویی
 ▪ ۴ فلفل دلمه ای کوچک یا دو عدد بزرگ
 ▪ ¾ پیمانه پنیر موتزارلا رنده شده
 ▪ ½ پیمانه آب
 ▪ ۲ قاشق سوپ خوری خلال بادام یا گردوی خرد شده برشته
روش تهیه
۱) عصاره سبزیجات یا مرغ، هویج و پیاز را در یک قابلمه بزرگ میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا به جوش آمده، سپس حرارت را کم میکنیم تا به مدت ۵ دقیقه بپزد. بلغور و کشمش را اضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت برمیداریم. درب آنرا بسته و به مدت ۵ دقیقه کنار میگذاریم.
 ۲) در این فاصله، فلفلها را از قسمت بالا جدا کرده و داخل آنرا خالی میکنیم.
 ۳) پنیر رنده شده را به مخلوط بلغور اضافه میکنیم و مخلوط را به طور مساوی داخل فلفلها میریزیم. فلفلها را داخل یک قابلمه مناسب قرار داده، ½ پیمانه آب را اضافه کرده و میگذاریم بجوشد و سپس حرارت را کم میکنیم. فلفلها را در قابلمه در بسته به مدت ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که فلفلها نسبتا نرم شده و حرارت به داخل دلمه ها نفوذ کند، حرارت میدهیم و در هنگام سرو با بادام یا گردو تزیین میکنیم.
