مواد لازم
-گوشت گوساله ۲۵۰ گرم
– پیازداغ ۲ قاشق غذاخوری
– رب ۱ قاشق غذاخوری
– زعفران آب کرده ۲تا۳ قاشق غذاخوری
– خلال بادام ۱۵۰ گرم
– زرشک ۱۵۰ گرم
– دارچین ۱ قاشق چایخوری
– برنج ۴ پیمانه
طرز تهیه
درابتدایک عددپیازراخردکرده سرخ می کنیم وبعدگوشت تکه شده که بصورت قیمه ای خرد کرده ایم داخل پیازداغ ریخته و تفت می دهیم سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و بعد زغفران حدود ۲ قاشق غذاخوری اضافه کرده و در نهایت آب می ریزیم ومی گذاریم کاملا بپزد، باید بصورت سس غلیظ درآید. وبعدخلال بادام وزرشکی که ازقبل تفت داده ایم به مایه قیمه اضافه کرده وحدودیک تا ۲ دقیقه بجوشدوکنارمی گذاریم ،بعدازاینکه برنج دم کشید داخل ظرف موردنظر کشیده و از مایه قیمه لابه لای پلو می دهیم.