کوکوی قارچ

جزو اصلی هر غذایی از دسته کوکو ها، تخم مرغ است و با بسیاری از مواد تره باری نظیر بادمجان، کدو سبز، قارچ، سبزی، سیب زمینی، لوبیا سبز و … می توان کوکو درست کرد. کوکو یک غذای کاملا سنتی و صد در صد ایرانی است. هیچ تاریخچه ای وجود ندارد که به ما خوردن اولین کوکو را یادآور شود گرچه طبخ کوکوها زیاد هم اتفاقی نبوده است. به نظر می رسد در ایران سابقه خوردن کوکو همپای قدمت خوراک ها، خورش ها و آش ها باشد.

برای این پست مواد اولیه و شیوه پختن «کوکوی قارچ» را نوشته ایم. قارچی که بنا به دلایلی کمتر مورد اعتنای کدبانوی خانه است! این غذا را می توان برای عصرانه و یا حداکثر یک شام سبک البته به همراه یک نوع سالاد در نظرگرفت.

مواد لازم

▪ قارچ: ۲۰۰ گرم

تخم مرغ: ۶ عدد

جعفری ساطوری شده: ۲ قاشق غذاخوری

کره: ۲ قاشق غذاخوری

روغن برای سرخ کردن

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

ابتدا قارچ ها را خوب بشویید و به همراه نصف کره و یک قاشق آبلیمو به مدت ۵ دقیقه بر روی حرارت کم اجاق تفت دهید. سپس جعفری خرد شده، نمک و فلفل را به آن بیفزایید. در ظرفی دیگر تخم مرغ ها را پس از شستن آنها، بشکنید و هم بزنید. نوبت افزودن تخم مرغ ها به قارچ ها رسیده است.
از باقیمانده کره به علاوه روغن برای سرخ کردن کوکو استفاده می کنیم. به محض سرخ شدن یک طرف کوکو ( قارچ به سرعت می سوزد و سیاه می شود)، بلافاصله آن را برمی گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود. در صورتی که اندازه های داده شده رعایت شود، این غذا برای ۴ تا ۶ نفر کافی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *