پیاز شکم پر

مواد لازم

پیاز چهار عدد
برنج آبکش شده پنج قاشق غذاخوری
پنیر چدار رنده شده چهار قاشق غذاخوری
روغن‌زیتون دو قاشق غذاخوری
سرکه یک قاشق غذاخوری
شکر، نمک و فلفل‌سیاه به میزان لازم

طرز تهیه

یک برش افقی از سر پیاز زده و داخل آنها را طوری خالی کنید که یک دیواره ضخیم برای آن باقی بماند.

بقیه مواد را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید. می‌توانید سرکه را با یک قاشق چایخوری شکر مخلوط کرده و کمی گرم کنید تا شکر آب شود، سپس آن را داخل مواد بریزید. اگر لازم بود مقدار سرکه را بیشتر کنید تا مواد  بهتر باهم مخلوط شوند.

مواد را با قاشق درون پیازهای خالی شده بریزید و آنها را به صورت جداگانه درون کاغذ فویل بپیچید.

فر را از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت داغ کنید و پیازهای بسته‌بندی شده را به مدت ۳۰ دقیقه درون فر بگذارید تا بپزند. به هنگام سرو روی پیازها، جعفری خرد شده بپاشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.