کوکوی اسفناج با پنیر پیتزا

● مواد لازم
▪ ۲۲۵ گرم آرد سیب زمینی
▪ ۲ عدد تخم مرغ
▪ ۱۷۵ گرم پنیر پیتزا
▪ نصف فنجان آرد
▪ ۵۰ گرم برگ اسفناج
▪ کره
▪ نمک و فلفل
● طرز تهیه
سیب زمینی ها را بخوبی شسته و در آب جوش که کمی نمک در آن ریخته شده قرار دهید تا برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه کاملاً پخته و نرم شود. سپس آن را پوست گرفته و با زرده تخم مرغ بخوبی مخلوط کنید.نیمی از پنیر پیتزاوآرد را در ظرف دیگری با نمک و فلفل هم بزنید. سفیده تخم مرغ را جداگانه آنقدر بزنید تا کاملاً سفید شود. سپس تمام مواد را با برگ اسفناج درون مخلوط کن بریزید و پس از این که یک دست شد آن را درون ظرف مناسبی قرار داده، باقیمانده پنیر پیتزا را روی آن بپاشید و برای ۱۵ دقیقه درون فر با حرارت ۳۰۰ درجه یا درون ظرفی نچسب روی گاز قرار دهید تا پخته شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *