کوکو رنگی

مواد لازم

برای ۸ نفر
▪ هشت عدد فلفل دلمه قرمز، سبز، زرد
▪ سه فنجان پنیر پیتزا
▪ سه عدد تخم مرغ
▪ دو قاشق مرباخوری جعفری خرد شده
▪ کمی برگ ریحان برای تزئین
▪ دو حبه سیر بزرگ خرد شده
▪ دو عدد فلفل دلمه زرد و قرمز خرد شده
▪ دو قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ دو قاشق مرباخوری سرکه
▪ نمک و فلفل به میزان دلخواه

کوکو رنگی

طرز تهیه

هشت عدد فلفل دلمه را شسته و سپس برای هشت تا ۱۰ دقیقه کبابی کنید، سپس آنها را درون یک کیسه فریزر قرار دهید و صبر کنید تا سرد شود. سپس آنها را به خوبی خرد کنید.تخم مرغ ها را با پنیر به خوبی مخلوط کرده و نیمی از سیر را با نمک و فلفل به میزان دلخواه اضافه کنید و خوب هم بزنید. فلفل دلمه های کبابی خرد شده را با این مواد مخلوط کرده و در ظرفی که ته آن را چرب کرده اید قرار دهید تا برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بماند.فلفل دلمه های باقیمانده را خرد کرده با بقیه سیر، سرکه، روغن زیتون ، جعفری و ریحان خرد شده به خوبی مخلوط کرده و سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *