مواد لازم
گوجهفرنگی چهار عدد
جعفری ساطوری شده ۱/۴ پیمانه
پنیر پیتزا رنده شده ۳/۴پیمانه
تخممرغ چهار عدد
نمک و فلفلسیاه به میزان لازم
املت فنجانی
طرز تهیه
فر را از قبل با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.
سرگوجهفرنگیها را با چاقوی تیزی جدا کرده و کلاهک آن را کنار بگذارید. تخم درون گوجهفرنگیها را با قاشق خارج کنید و داخل آن، نمک، فلفل، جعفری و پنیرپیتزا بپاشید. هر تخممرغ را درون یک گوجهفرنگی بشکنید و روی آنها باز هم جعفری و پنیر بپاشید. کلاهک گوجهفرنگیها را روی آنها بگذارید و در یک ظرف مناسب قرار داده و آن را به مدت ده دقیقه یا تا زمانی که تخممرغ سفت و پنیر آب شود درون فر داغ قرار دهید. املتهای فنجانی آماده شده را با کمی جعفری ساطوری شده، تزئین کنید.