مواد لازم
گوشت با استخوان – ۷۵۰ گرم
بامیه – ۷۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی – دو قاشق سوپخوری
آبلیموی تازه – دو تا سه قاشق سوپخوری
پیاز سرخ کرده – دو قاشق سوپخوری
نمک و فلفل – به میزان لازم
خورشت بامیه
طرز تهیه
پیاز داغ را آماده کرده و گوشت را به آن اضافه میکنیم حدود سه دقیقه تفت داده، سپس دو تا سه لیوان آب به آن اضافه کرده و میگذاریم گوشت بپزد.
بامیهها را پس از تمیز کردن و شستن (نباید زیاد بامیهها را کوتاه کرد، کافی است کمی چوبهای ته آن را بگیریم) در ظرفی حاوی آب جوش که کمی نمک به آن اضافه کردهایم ریخته و پنج دقیقه میجوشانیم، سپس در صافی ریخته تا آب اضافه آن برود.
پس از این که گوشت پخت رب، آبلیمو، نمک و فلفل را به خورش اضافه کرد، بامیهها را در خورش ریخته و میگذاریم پنج دقیقه دیگر بجوشد تا خورش آماده شود.