مواد لازم
گوشت مرغ ۵۰۰ گرم
پیاز سرخکرده نصف پیمانه
قارچ ۶۰۰ گرم
زرده تخممرغ دو عدد
روغن مایع سه قاشق سوپخوری
آبلیمو چهار قاشق سوپخوری
زعفران آبکرده دو قاشق سوپخوری
آرد گندم یک قاشق سوپخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
پیاز و هویج از هر کدام یک عدد
خورش قارچ با مرغ
طرز تهیه
مرغ را با پیاز، هویج، نمک و دو پیمانه آب بپزید. سپس قارچها را شسته و با کمی روغن و پیازداغ تفت دهید، آرد را روی آن ریخته و به تفت دادن ادامه دهید. سپس مرغ پخته شده را به آن اضافه کنید. زعفران، نمک، فلفل، زرده تخممرغ، زردچوبه، آبلیمو و آب مرغ را افزوده، پس از چند جوش خورش آماده است.