مواد لازم
گوشت بدون استخوان ۵۰۰ گرم
لپه ۱۵۰ گرم
روغن مایع ۱۰۰ گرم
آلوخشک ۲۰۰ گرم
پیاز ۱۰۰ گرم
رب گوجهفرنگی یک قاشق چایخوری
لیموعمانی سه عدد
زردچوبه و دارچین از هر کدام یک قاشق چایخوری
آب، نمک، فلفل و روغن به میزان لازم
خورش قیمه آلو
طرز تهیه
پیاز را خرد کرده و سرخ میکنیم. وقتی طلایی شد گوشت را خرد کرده و داخل پیاز میریزیم. سپس ربگوجهفرنگی، زردچوبه، دارچین، نمک و فلفل را اضافه میکنیم. آنگاه لپه را شسته و به بقیه مواد میافزاییم و به اندازه سه لیوان آب ریخته تا با شعله ملایم خوب پخته شود.
پس از پخته شدن، لیموعمانی را از پوست در آورده و در خورش میریزیم. آلو را که از قبل با آب گرم خیس کرده بودیم داخل خورش ریخته و به مدت ۲۰ دقیقه با آلو میجوشانیم تا خورش جا بیافتد و آماده شود.