خورش مرغ با سیر و انار

مواد لازم

ران و سینه مرغ پنج تکه
انار ترش‌ دانه‌‌کرده یک پیمانه
سیر خلال‌شده نصف پیمانه
پیاز داغ ۱/۴ پیمانه
کره ۵۰ گرم
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
آب نارنج چهار قاشق غذاخوری
زردچوبه و نمک از هر کدام یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه، دارچین و هل ساییده‌شده از هرکدام نصف قاشق چایخوری
زیره و زعفران از هر کدام ۱/۴ قاشق چایخوری

خورش مرغ با سیر و انار

طرز تهیه

مرغ‌ها را با ادویه، روغن زیتون و مقداری سیر خلال‌شده مخلوط کرده و حدود یک‌ساعت می‌گذاریم بماند. (اصطلاحا مرغ را بیات می کنیم.)

بعد از آنکه مرغ‌ها را در کره تفت دادیم با یک لیوان آب و روی حرارت ملایم می‌پزیم. مرغ پخته‌شده را خلال کرده و پیاز داغ و انار ترش را به آن اضافه کرده و با کمی آب می‌گذاریم تا خوب پخته شود.

در صورت نیاز می‌توان آب را کمی بیشتر ریخت. در انتها آب نارنج را نیز به آن می‌افزاییم.

نکته: بیات کردن گوشت یا مرغ با روغن زیتون باعث نرم و لذیذ شدن آن می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *