مواد لازم :
پرتقال ۶ عدد
مرغ ۱عدد متوسط
کره ۵۰ گرم
شکر ۲ قاشق سوپخوری
زعفران به مقدار کم
خلال پسته ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
مرغ را در قطعات کوچک ببرید و کمی در کره تفت دهید. سپس پوست یک پرتقال را که خلال کرده و تلخی اش را گرفته اید با یک تا دو لیوان آب و نمک به مرغ اضافه کنید و بگذارید بپزد. پوست ۶ عدد پرتقال را بگیرید و حتی پوست نازک پره های پرتقال را نیز گرفته و قسمت های گوشتی پرتقال را به مرغ پخته اضافه کنید. شکر و زعفران را نیز اضافه کنید چند دقیقه بپزید تا پرتقال ها له نشوند وقتی در ظرف خورش را کشیدید، خلال پسته را روی آن بریزید.