خورش گوشت با آب لبو

مواد لازم

گوشت برای ۴ نفر ۵۰۰ گرم
پیاز خردشده یک عدد
هویج دو عدد
سیب‌زمینی دو عدد
لوبیاچیتی ۳/۱ پیمانه
گوجه‌فرنگی چهار عدد
روغن آفتابگردان به میزان لازم
آب لبو یک پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
دارچین یک قاشق مرباخوری
هل ساییده شده یک قاشق مرباخوری
عسل یک قاشق غذاخوری

خورش گوشت با آب لبو

طرز تهیه

گوشت را بعد از گرفتن چربی به قطعات کوچک خرد کنید و با پیاز در روغن تفت دهید تا رنگش تغییر کند. گوجه‌فرنگی‌ها را در دستگاه مخلوط‌کن به صورت پوره در آورید یا رنده کرده و به گوشت‌ها بیفزایید.

هویج و سیب‌زمینی‌ها را به قطعات ریز و یا حلقه‌ای برش بزنید و به همراه لوبیاچیتی از قبل خیس شده به گوشت اضافه کنید و با آب لبو، هل ساییده شده و دارچین روی حرارت بگذارید. پس از جوش آمدن به مدت یک و نیم ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید. تا گوشت‌ها و بقیه مواد کاملا پخته شوند. در نهایت نمک، فلفل و عسل را به غذا بیفزایید. این غذا طعم شیرین دارد که شیرینی آن طبیعی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *