مواد لازم
بادنجان دلمهای سه عدد
فیلهمرغ ۵۰ گرم
فیله گوجهفرنگی ۵۰ گرم (دو عدد)
فلفلدلمهای خرد شده یک عدد
پیاز خرد شده یک عدد
سیر چهار حبه
آردگندم سه قاشق غذاخوری
شیر دو لیوان
پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
جعفری ساطوری شده سه قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
دلمه بادنجان با سس پنیر
طرز تهیه
درون یک تابه، پیاز، زردچوبه و سیر میریزیم و مقداری تفت میدهیم سپس فیلهمرغ و فلفلدلمهای را میافزاییم. مقداری نمک و فلفل به آن زده، در انتها گوجهفرنگی را به آن اضافه کرده، حرارت را خاموش میکنیم با این مواد داخل بادنجانها را پر میکنیم و آنگاه آرد و کره را روی حرارت قرار داده تا بوی خامی آرد گرفته شود سپس کمکم شیر را افزوده تا گلوله نشود و سس را روی آن میریزیم بعد با پنیرپیتزا روی آن را میپوشانیم، داخل یک پیرکس را از این بادنجانها پر میکنیم و در فری که از قبل گرم شده در دمای ۲۱۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر قرار دهید. یا میتوانید روی حرارت گاز قرار دهید.در موقع سرو مقداری جعفری روی دلمهها میریزیم.