مواد لازم
بادنجان شش عدد
گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم
پیاز متوسط یک عدد
جعفری خرد شده، نمک، فلفلسیاه و رب گوجهفرنگی به میزان لازم
ماست و سیر برای تزئین به میزان لازم
دلمه بادنجان بقچه ای
طرز تهیه
بادنجانها را پوست کنده و ورقهورقه میکنیم، سپس نمک زده و میگذاریم آب تلخ خود را پس بدهد. پیاز را چهار گوش ریز خرد کرده و در روغن پنج دقیقه تفت میدهیم، بعد از روی حرارت برداشته گوشت، نمک و فلفلسیاه را اضافه کرده و روی حرارت قرار میدهیم و در آخر رب گوجهفرنگی و جعفری خرد شده را میافزاییم. بادنجانها را شسته و خشک و با حرارت ملایم سرخ میکنیم. بادنجانهای آماده را به صورت به علاوه روی هم قرار داده از مواد گوشتی، وسط بعلاوه قرار میدهیم و به صورت بقچه میپیچیم و با ماست تزئین میکنیم.