مواد لازم
برگ مو ۵۰۰ گرم
روغن زیتون ۰.۷۵ فنجان
کشمش ۰.۲۵ فنجان
پیاز ۳ فنجان
آب ۰.۵ فنجان
فلفل فرنگی شیرین ۰.۵ قاشق مربا خوری
فلفل سیاه ۰.۵ قاشق مربا خوری
شوید یا شبت ۰.۷۵ فنجان
جعفری ساطوری شده ۰.۷۵ فنجان
برنج ۰.۲۵ فنجان
نمک ۰.۲۵ فنجان
طرز تهیه
نیم فنجان روغن را در دیگچه آب کرده پیاز و برنج را مخلوطش نموده و بگذارید مدت ۱۵ دقیقه روی آتش ملایم سرخ شود و مرتب آن را هم بزنید. سپس کشمش، شبت، نمک و فلفل سیاه و شیرین میان کوبیده مخلوطش کرده سر دیگ بگذارید و آن را مدت ۲۰ دقیقه روی آتش خیلی ملایم بپزید، پیوسته مواظب باشید تا مبادا بسوزد.
سپس مخلوط فوق را در چهل دانه برگ مو طبق معمول بپیچید و آن گاه آن را در دیگ روی هم گذاشته رویش آب لیمو ترش و آب گوجه فرنگی بریزید و روی آتش ملایم ۱ تا ۴ ساعت بپزید.