دلمه تخم مرغ

مواد لازم

تخم‌مرغ آب‌پز شده – شش عدد
سس مایونز – ۴/۱ فنجان
خردل زرد – یک قاشق مرباخوری
سرکه – یک قاشق مرباخوری
فلفل و برگ جعفری – مقداری

دلمه تخم مرغ

طرز تهیه  

تخم‌مرغ‌ها را از عرض نصف کرده زرده‌ها را درآورید و در کاسه‌ای با چنگال له کنید. سس مایونز، خردل، نمک و فلفل را با هم مخلوط و به هم بزنید سپس با قاشق این مواد را جای زرده‌های تخلیه شده بریزید و حفره‌ها را پر کنید و تا هنگام سرو حداکثر تا ۲۴ ساعت درون ظرف در بسته‌ای درون یخچال بگذارید. در پایان با جعفری و فلفل تزئین کرده و سرو کنید.

نکته:می‌توانید به مخلوط زرده، پنیر فتا، زیتون یا آراگانو‌ اضافه کنید.

این آمـوزش برگرفته از کتاب آرزوهای بانـوی آشـپزخانه می باشـد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *