مواد لازم
– گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
– برنج ۵/۱ پیمانه
– لپه ۲/۱ پیمانه – پیاز ۱ عدد
– سبزی معطر نیم کیلو
– سرکه یا آبلیمو ۵ تا ۶ قاشق غذاخوری
– شکر ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
– ادویه ۱ قاشق مرباخوری
– رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
– زردچوبه ۱ قاشق مر باخوری
– نمک و فلفل به میزان لازم
– گوجه ، فلفل و بادمجان جمعا ۶ عدد
طرز تهیه
دو عدد پیاز را نگینی خرد کرده با کمی روغن تفت می دهیم بعد گوشت اضافه می کنیم تفت می دهیم رب گوجه و کمی زعفران ، نمک و فلفل را اضافه می کنیم . جداگانه برنج را نیم پز می کنیم و بعد لپه را جداگانه می پزیم بعد برنج و لپه را اضافه می کنیم سپس شکر و سرکه را اضافه می کنیم در آخر سبزی را اضافه کرده و همه را با هم مخلوط می کنیم وبعد داخل فلفل و گوجه فرنگی را خالی کرده و از مواد داخل آنها ریخته و در ظرف با مخلوط سرکه و آب با حرارت ملایم می پزیم