مواد لازم
برنج – یک پیمانه
لوبیا چیتی – یک پیمانه
گوشت چرخکرده – ۲۵۰ گرم
پنیر پیتزا – ۲۰۰ گرم
جعفری خرد شده – یک قاشق غذاخوری
گوجهفرنگی رنده شده – یک پیمانه
پیاز متوسط – یک عدد
نان لواش – به تعداد لازم
روغن مایع – به میزان لازم
نمک و فلفلقرمز – به میزان لازم
دلمه لواش
طرز تهیه
برنج را به مدت یک ساعت خیس کرده به همراه دو لیوان آب، یک قاشق روغن، جعفری خرد شده، مقداری نمک وگوجه فرنگی رنده شده روی حرارت بگذارید تا پخته شود و به صورت کته دربیاید. لوبیاچیتی را از ۱۲ ساعت قبل، خیس کرده و با یک لیوان آب بپزید. پس از پخته شدن با برنج کته شده مخلوط کنید، این غذا دارای طعم تند است. در صورت دلخواه فلفل بیشتری به آن اضافه کنید. گوشت چرخکرده را با پیاز رنده شده در روغن تفت دهید و به مخلوط کته و لوبیا اضافه کنید.
نکته :میتوان به جای گوشت چرخکرده از نصف سینه مرغ خرد شده استفاده کرد به این ترتیب که سینه مرغ ریز شده را با پیاز نگینی خرد شده تفت دهید.نانهای لواش را در اندازه ۲۰×۲۵ برش بزنید و از مخلوط آماده شده دو قاشق غذاخوری در بین نان قرار دهید، نان را لوله کنید، وقتی همه نانها آماده شدند در یک ظرف بچینید. سطح آن را با پنیر پیتزای رنده شده بپوشانید و در فری که از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید.