دلمه مرغ و کرفس و قارچ

مواد لازم

برای ۴ نفر
ژامبون گوساله  ۴ ورقه ی بزرگ
سینه ی درشت مرغ، بدون استخوان  ۴ عدد

مواد داخل سینه ی مرغ

قارچ بزرگ  ۱۲۵ گرم
ساقه ی کرفس  ۱ عدد
خرده نان تازه  ۱۵ گرم

برای جلا دادن سطح دلمه ی مرغ

سس گوجه فرنگی  ۲ قاشق سوپ خوری(۳۰ میلی لیتر)
سس سویا  ۱ قاشق سوپ خوری(۱۵ میلی لیتر)
روغن مایع  ۱ قاشق سوپ خوری(۱۵ میلی لیتر)

طرز تهیه

برای تهیه ی مخلفات داخل سینه ی مرغ، قارچ و کرفس را کاملا خرد کنید و همراه با خرده ی نان تازه با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. هر ورقه ی ژامبون را با پشت چاقو پهن کنید. در پهلوی هر سینه ی مرغ شکاف بزرگی به سمت پایین ایجاد نمایید. به تدریج آن را باز کنید، به طوری که پاکت بزرگی به دست آید و مخلفات را داخل آن قرار دهید. دور هر یک از سینه های مرغ یک لایه ژامبون بپیچید. سس گوجه فرنگی، سس سویا و روغن مایع را با هم مخلوط کنید تا برای جلا دادن دلمه ها از آن استفاده کنید. سینه های مرغ را بر روی منقل ( یا در کباب پزی که از قبل گرم شده) به مدت ۵ دقیقه کباب کنید. سپس مقداری از مخلوط مخصوص برای جلا دادن را روی دلمه ی مرغ بمالید و به مدت ۵ دقیقه دیگر بگذارید تا بپزد. سینه های مرغ را برگردانید و پس از ۵ دقیقه، همین کار را با مالیدن بقیه مخلوط سس گوجه فرنگی تکرار نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *