مواد لازم
سبزی (تره، جعفری، شوید و گشنیز) ۵۰۰ گرم
تخممرغ شش عدد
پیاز یک عدد
مغز گوسفند دو عدد
روغن مایع پنج قاشق سوپخوری
کرفس و جعفری از هر کدام یک شاخه
رولت مغز
طرز تهیه
ابتدا مغز را شسته همراه با پیاز، ساقه کرفس، جعفری و مقداری نمک به مدت ۳۰ دقیقه آبپز میکنیم پس از پختن، ریشه و پوست مغز را جدا کرده و مغز را با پشت قاشق نرم میکنیم. سبزی را بعد از شستن خرد کرده، مقداری نمک و فلفل به آن اضافه میکنیم. تخممرغها را با چنگال زده و به داخل سبزی میریزیم. درون ظرفی مقداری روغن ریخته و روی حرارت میگذاریم تا داغ شود، در این مرحله به اندازه یک لایه نازک از کوکو ته ظرف میریزیم، وقتی خوب پخت از روی حرارت برمیداریم تا سرد شود، آنگاه به اندازه یک لایه نازک از مغز روی کوکو پهن کرده و به وسیله چنگال به صورت رولت میپیچیم و چند دقیقهای روی حرارت میگذاریم. در پایان آن را برش داده و در ظرف دلخواه برای سرو تزئین میکنیم.