مواد لازم
کنسرو ذرت ۳۵۰ گرم
آرد ۳ قاشق سوپخوری
تخم مرغ ۱ عدد
پودر گشنیز ۱ قاشق چایخوری
پودر کاری ۱ قاشق چایخوری
پیازچه ۲ ساقه
پیاز ۱ عدد کوچک
سیر ۲ حبه
پیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
از و سیر را ریز خرد کرده با ذرت مخلوط کنید و پیازچه ریز شده را نیز اضافه کنید سپس ادویه ، نمک ، فلفل ، آرد و BP را اضافه نموده مخلوط می کنیم . تخم مرغ را اضافه کرده و میکس می کنیم و در روغن سرخ می کنیم .