کوکوی سیب زمینی با کلم

مواد لازم

▪ چهار قاشق سوپخوری روغن مایع
▪ یک عدد پیاز ریز خرد شده
▪ ۴۵۰ گرم سیب زمینی پخته
▪ ۲۲۵ گرم کلم سفید پخته
▪ نمک و فلفل به اندازه کافی
▪ دو عدد تخم مرغ

طرز تهیه

سیب زمینی های پخته را پوست بگیرید و بکوبید و کلم پخته را ریز خرد کنید. برای این کار برگ های پخته کلم را روی تخته گوشت قرار دهید و با ضربات چاقو آن را خوب خرد کنید.
روغن را در تابه نچسبی بریزید و روی حرارت متوسط اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. پیاز را بریزید و تفت دهید تا نرم شود. پیاز را به صورت یکنواخت در سطح تابه پراکنده کنید. سیب زمینی، کلم، تخم مرغ و نمک و فلفل را مخلوط کنید و این مخلوط را در تابه بریزید و سطح روی آن را با پشت قاشق صاف کنید. در تابه را ببندید و حرارت را کم کنید تا مایه کوکو ببندد. در ظرف را بردارید و کوکو را بریده پس از برشته شدن زیر آن قطعات کوکو را برگردانید تا روی دیگر آن نیز برشته شود. کوکو آماده سرو است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *