مواد لازم
۹۰۰ گرم سیب زمینی
۴۵۰ گرم اسفناج
۲ عدد تخم مرغ
۴۰۰ گرم پنیر خامه ای
۱ قاشق سوپخوری دانه خردل
۵۰ گرم سبزیجات تازه خرد شده (مثل شوید و جعفری)
کمی نمک و فلفل
طرز تهیه
فر را با ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود. یک قالب کیک نچسب گرد به قطر ۲۳ سانتی متر را با قطعه ای کاغذ روغنی بپوشانید و روی کاغذ را کمی چرب کنید.سیب زمینی ها را پوست بگیرید و در قابلمه ای قرار داده، آن را با آب سرد پر کنید تا روی سیب زمینی ها را بپوشاند. سپس بر روی حرارت اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آمده و به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد. آنها را در یک صافی خالی کنید. پس از سرد شدن سیب زمینی ها، آنها را به صورت برش های نازک درآورید.اسفناج را خوب بشویید و در ظرفی ریخته، درپوش ظرف را ببندید و روی حرارت اجاق گاز قرار دهید تا با حرارت ملایم با همان آب باقی مانده از شست وشوی برگ ها بپزد و به اندازه کافی نرم شود. اسفناج را در یک صافی خالی کنید و با پشت قاشق کمی بفشارید تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس ریز خرد کنید.تخم مرغ ها را کمی بزنید تا مخلوط شوند و سپس پنیر خامه ای را به آنها اضافه کنید.
اسفناج و سبزیجات را اضافه کنید. یک لایه از برش های سیب زمینی را به صورت دایره های متحدالمرکز و به صورتی که کمی روی یک دیگر را بپوشانند در کف قالب بچینید. روی این سیب زمینی ها را با لایه ای از مخلوط اسفناج بپوشانید و سپس یک لایه دیگر سیب زمینی روی مواد بچینید. روی قالب را با یک قطعه کاغذ آلومینیوم بپوشانید و در سینی فر قرار دهید. داخل سینی فر تا نیمی از ارتفاع قالب آب جوش بریزید و در فر را بسته به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه آن را بپزید. سپس کوکو را برگردانید و کاغذ را از آن جدا کرده با سالاد کاهو و گوجه سرو کنید.