ناگت مرغ

مواد لازم

▪ مرغ بدون استخوان ۴۰۰ گرم
▪ پنیر موتزارلا ۱۵۰ گرم
▪ پیاز متوسط ۱ عدد
▪ پودر سیر ۱ قاشق چایخوری – ▪ قرص مرغ ۱ عدد
▪ پودر نان ۱ پیمانه
▪ روغن برای سرخ کردن مقداری

طرز تهیه 

مرغ ، پنیر ، پیاز ، پودر سیر و قرص مرغ را در دستگاه غذاساز می ریزیم سپس به صورت خمیر که در آمد از مواد مقداری برداشته در دست به آن فرم می دهیم و بعد در پودر نان می غلتانیم و بعد در روغن سرخ می کنیم .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *